Dos agressions sexuals, 10 comes etílics i 55 detinguts en un macrobotelló al parc de l'Oest de Madrid

Diversos dels assistents van llançar ampolles i altres objectes als agents quan es van personar al parc per a dissoldre el botelló

Un macrobotelló al parc de l'Oest a Madrid ha acabat amb la detenció de 55 joves, després d'altercats violents i nous robatoris a adolescents que eren allí congregats. A més, segons el balanç d'Emergències Madrid, es van produir 2 agressions sexuals, 9 agressions, un ferit per arma blanca i 10 persones ateses per coma etílic.

<

>

Llançaren ampolles


Diversos grups de joves estaven protagonitzant desordres públics al voltant de les 2 del matí. Quan els agents van arribar, diversos grups de persones van començar a llançar ampolles i altres objectes.

12 persones detingudes

Després d'estos altercats, la Policia ha detingut a 12 persones per robatori amb violència, 4 d'elles menors, 2 persones per atemptat contra l'autoritat, 5 per renyina tumultuària i 21 per desordres públics.

Després d'aquesta intervenció amb nombrosos detinguts, cap a les 4 de la matinada es van reprendre els altercats, quan els agents van tractar de dissoldre diversos grups de joves que encara es trobaven congregats bevent al parc.

Després dels altercats, quatre joves van ser detinguts per desordres públics i danys al mobiliari urbà. Diversos joves han estat atesos per efectius de Samur-Protecció Civil per caigudes, intoxicacions etíliques o per ferides lleus.
 

Increment de botellons

D'altra banda, no s'han produït incidents en una altra zona de la capital durant la matinada d'este diumenge, ni en les festes del barri del Pilar, on la nit ha estat tranquil·la, com també al parc de Berlín, si bé s'ha notat un increment dels botellons respecte a la matinada del dissabte, segons fonts de la Policia Municipal de Madrid.

Altres botellons

Serveis sanitaris d'emergència han atés i traslladat a l'hospital a quatre persones, homes d'entre 21 i 38 anys d'edat, que han resultat ferits per arma blanca i de diversa consideració en tres renyines registrades en un macrobotelló celebrat aquesta matinada en la zona universitària de Cartagena, al costat del campus de la Muralla de la Mar.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Un grup de neofeixistes ataca la seu del major sindicat de treball italiana" "Un incendi en un taller de calçat a Catral calcina la nau industrial i col·lapsa la seu"