Dos bars a Ontinyent i Bocairent venen dècims del 'Gordo' de la Loteria

Alguns dels propietaris dels dècims, són encara desconeguts
Les dos xiquetes que han cantat el 'Gordo' del Sorteig de Nadal 2018 | CatalunyaDiari.cat

 

Dos bars de les localitats veïnes d'Ontinyent i Bocairent, a la Vall d'Albaida, han repartit, almenys, un dècim dels quals formen la sèrie del 3347, el número agraciat amb el 'Gordo' del Sorteig de Nadal 2018. En el cas d'Ontinyent, el número ha estat molt repartit entre una penya d'amics en la localitat que juguen habitualment. «Sabem que hem venut almenys un, però no tenim ni idea si poden ser més», ha indicat el propietari del local, Luis Soriano. Segons ha relatat Soriano, és la primera vegada que venen un premi del Sorteig de Nadal, encara que han comentat que sí que han venut premis d'altres sortejos recentment. De fet, afirma que estan «en ratxa» perquè recentment han venut «dos vegades el primer premi de la Loteria Nacional». A més, han explicat que encara estan assimilant-ho, perquè no s'ho creuen encara. «Ací la gent està celebrant-ho moltíssim, és la primera vegada que ens toca la loteria de Nadal», ha indicat Soriano.

La sort ha somrigut també a la localitat veïna de Bocairent, on en un bar s'ha venut per màquina almenys un número del 3.347. El gerent del local, Pedro Solbes, ha explicatque estan «molt nerviosos i contents» per haver repartit aquest primer premi, ja que és la primera vegada que els ocorre. No obstant això, ha indicat que no saben qui pot haver sigut la persona agraciada, ja que el número es va vendre per màquina i el bar se situa en una zona turística de la localitat, amb el que «a saber qui pot haver sigut».

En la Comunitat Valenciana, el 'Gordo' ha caigut en 13 localitats. Així, a la província de València el número s'ha repartit, a més d'aquestes dues localitats de la Vall d'Albaida, en Llíria, Xàtiva, València, Paterna, l'Alcúdia i Manises, mentre que Alacant s'ha venut a Elx, Benidorm, Orihuela, Alacant i la Vila Joiosa. A Manises, la Grossa ha sigut un seguit de crits d'alegria en l'Administració número 3 de Loteries, que és la tercera vegada que ven el primer premi del Sorteig de Nadal. Per part seua, a l'Alcúdia s'han venut «un o dos dècims», i no ha anat ningú encara a reclamar-los. El premi s'ha donat a conéixer a les 12.35 hores i en total ha repartit 12 milions d'euros a territori valencià; 22,8 d'eixos milions a Llíria

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El tercer premi de la Loteria cau a València, Castelló i Alacant" "El 'Gordo' de Nadal cau en 13 localitats valencianes"