Dos ferits en els 'bous al carrer' de Puçol i València

El primer ha patit tres cornada i el segon, sis
El primer bou de la vesprada de les festes taurines de Puçol d'octubre del 2020 | Alberto de Jesús

ACTUALITZAT 16.45 hores.  Este dissabte de vesprada s'han produït dos ferits en les festes de 'bous al carrer' celebrades al nord de València. Per un costat, un veí de Puçol ha patit una cornada múltiple en ser enganxat per diferents parts per un bou en la seua localitat de l'Horta Nord. Per un altre costat, un veí de Manises ha patit també un enganxó greu per part d'un bou en la pedania de la Ciutat de València de Borbotó, al nord de la ciutat. Este últim està ferit de gravetat.

Tres cornades de consideració

Segons ha informat el diari 'Levante', este dissabte de vesprada, José Espejo –aficionat de 45 anys, ben conegut en el món dels bous al carrer– ha patit una cornada múltiple important. Pareix ser que l'animal ha cornejat a Espejo en un bessó, en una galta del cul i en el costat esquerre de l'abdomen i, a causa d'eixes ferides, va ser atés directament pels servicis sanitaris de la festa taurina organitzada per la 'Penya el Barranquet' de Puçol.

Una volta estabilitzat, el ferit va ser traslladat immediatament a l'Hospital Clínic de València per a ser operat de la ferida abdominal i ser revisat de les altres ferides, com una lesió important provocada en el genoll. Va ingressar conscient i estable i l'única preocupació mèdica és la possibilitat d'infecció de les ferides. Però per informacions més recents, del diari 'Las Provincias', pareix ser que ja ha passat a planta i que no es tem per la seua vida. En els vídeos, es pot vore als bou de la vesprada que van soltar en el municipi. El segon va ser el responsable de les ferides d'Espejo

Un altre ferit, de caràcter greu, en Borbotó

Molt prop de Puçol, en la pedania de la Ciutat de València de Borbotó, un veí de Manises ha sigut enganxat per un bou també este dissabte de vesprada. En este segon cas, el pronòstic és reservat, tot i que l'evolució pareix ser que és positiva. Fonts de la 'Penya el Farratge' han fet una crida a la calma, conscients de la gravetat de les ferides d'este segon ferit, mentres s'espera més informació de l'evolució del ferit.

L'accidentat és conegut com a Paquito i té 34 anys. Va arribar a rebre fins a sis cornades en llocs diferents i atés ràpidament pels servicis sanitaris del festeig, va ser estabilitzat i traslladat a l'Hospital de la Fe. Les últimes informacions també indiquen que està fora de perill.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un motorista en xocar contra un cotxe en l'Olleria" "Balanç violència Catalunya: 18 hospitalitzats, la mitat en estat greu"