Dos joves ferits després d'una brutal agressió per part de 20 persones a Gijón

L'arrestat, ben conegut pels cossos de seguretat, ja havia estat buscat en esta localitat en ocasions anteriors

Dos joves han resultat ferits esta matinada després de ser agredits, primer els robaren i després els pegaren. Els joves han denunciat haver sigut agredits, per un «grup nombrós» en l'avinguda del Pla de Gijón, a l'altura del col·legi Manuel Martínez Blanco. Els dos, segons ha informat l'Ajuntament, «presenten lesions per tot el cos», per la qual cosa van ser traslladats a l'Hospital de Cabueñes.

En la matinada del diumenge

La Policia Local de Gijón va rebre l'avís a les tres de la matinada d'este diumenge. Els ferits van denunciar que es trobaven asseguts en un banc i que havien rebut una agressió per un nombrós grup de joves amb la intenció de robar-los els diners que portaven. Les dos víctimes van manifestar haver estat atacats per un grup de quasi 20 joves després d'haver-los robat tot els seus diners. A continuació els agressors van marxar de la zona en direcció al parc de Los Pericones.

Búsqueda dels agressors

Efectius de Policia Local localitzaren en el hórreo de Los Pericones a un gran nombre de joves que es podrien correspondre amb els agressors. Motiu pel qual són identificats. Les seues filiacions van ser posades a la disposició de la Policia Nacional perquè practique la búsqueda corresponent una vegada que les víctimes presenten la denúncia pels fets en la comissaria.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un motorista que cau per un terraplèn d'uns 3 metres" "Detenen a un home que va estafar bitllets per un valor de 1.500 euros"