Altres dos menors detinguts per l'assassinat de Samuel Luiz

Nous detinguts, dels dos menors d'edat, un d'ells amb antecedents

Detinguts altres dos menors d'edat presumptament implicats en assassinat de Samuel Luiz el passat cap de setmana a la Corunya. Tots dos són amics dels altres quatre detinguts, sense vinculació prèvia amb la víctima, i un d'ells té antecedents policials, segons avança la Policia Nacional.


Serà el jutjat de menors el que s'ocupe d'ells i no el Jutjat d'Instrucció com ocorre amb la resta d'implicats. Les línies d'investigació continuen obertes pel que no es descarta que en les pròximes hores es produïsquen més detencions.


El delegat del Govern, José Miñones, ha agraït el treball de la Brigada Provincial de la Policia Judicial de la Prefectura de Galícia i ha demanat prudència i responsabilitat per a esclarir el cas.


A disposició judicial

 

Este mateix matí, quatre detinguts han passat a disposició judicial. Els arrestats, joves d'entre 20 i 25 anys, tots ells residents a la Corunya, han arribat al voltant de les 10.00 hores al Jutjat d'Instrucció número 1 per a prestar declaració.


A tres d'ells, dos homes i una dona, se'ls atribueix el rol d'autor material, cooperador necessari i encoratjadora.


En el lloc han romàs tot el matí a l'espera del que dictamine el jutge. A estes dependències s'han acostat amics i coneguts d'alguns dels detinguts que han insistit que la brutal pallissa "no es va tractar d'un crim homòfob", sinó que va estar motivada per un malentés amb el telèfon mòbil.


Els investigadors continuen analitzant minuciosament les imatges captades per les càmeres de seguretat de la zona i ja han pres declaració a diversos testimonis.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben a David, l'estibador desaparegut en l'accident del 28 de maig a PortCastelló" "Confisquen una serp boa per la seua venda il·legal en les xarxes socials de Manises"