Dos vehicles s'incendien en ple carrer i han d'intervindre els Bombers

L'incendi ocorre en un carrer molt estret del barri antic de Benissa

Cap a les 14.20 h els Bombers han rebut un avís d'incendi, dos vehicles estaven coberts de flames en un carrer molt estret el barri antic de Benissa, el carrer va quedar tapat per l'incendi, un dels vehicles estava en flames. No sols els Bombers van intervenir per sufocar l'incendi, sinó que també la Policia Local va acudir podent descarregar un extintor sobre l'altre vehicle produint-se fins i tot trencament de cristalls en els habitatges pròxims donada la proximitat dels edificis amb el vehicle incendiat, per la qual cosa el fum va entrar en els habitatges i va caldre ventilar els habitatges pròxims per a evitar intoxicacions per fum.

En la resta d'habitatges no afectats per fum es va confinar als veïns i es va impedir el pas als vianants fins a fi de la intervenció perquè no es podia accedir al carrer per a garantir la seguretat, acció realitzada per policia local.

Afortunadament no han hagut ferits i en l'incendi. Els mitjans usats han estat 1 UMJ 1 BUP bomba urbana pesada amb 1 cap i 4 bombers del parc de Benissa

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Comença l'erupció d'un volcà en la Cimera Vella de l'illa de Palma" "Ingressa en l'UCI una jove a Almeria després d'una atac masclista"