Un edil de Caudiel amenaçat amb tres bales a l'entrada del seu hort

L'edil Thomas Laimgruber ha denunciat l'amenaça davant les autoritats i des de Compromís fan una crida per a rebutjar els fets

A través d'un comunicat, Compromís ha notificat que un edil del seu partit a Caudiel, Thomas Laimgruber, ha trobat tres i tres casquets del calibre 38 en l'hort on treballa habitualment dedicat a l'agricultura ecològica.


Des de la formació han assegurat que “tres + tres casquets de bala deixats amb intenció i amb un significat clar, un avís d'amenaça a la seua família (la seua companya, la seua filla i a la seua persona).” Els fets han sigut denunciats davant la Guàrdia Civil pel mateix regidor.


Des de Compromís han fet una crida per a denunciar públicament i manifestar la seua repulsa davant els fets. Així mateix també han demanat mobilització a les forces democràtiques de la comarca de l'Alt Palància perquè s'adherisquen a la repulsa per l'esdevingut.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Assassinen a un home a Manises d'un tir" "Detingudes 6 persones per diferents delictes a Xiva, Xest, Bunyol i València Ciutat"