Ella li confessa que és bisexual en ‘First Dates’ i la seua reacció no és l'esperada

Era la seua segona cita en el programa i Desirée va decidir explicar-li a Aingeru el seu gran secret sexual i el jove va acabar marxant-se
Imagen de Desirée y Aingeru en su segunda cita en 'First Dates' | Cedida

En l'últim programa d'aquest dimarts de ‘First Dates’, les parelles arribaven no per a conèixer-se sinó per a donar-se una segona oportunitat i en el pitjor dels casos, acabar definitivament amb qualsevol tipus de relació. Si escau, Aingeru va tornar al programa de Cuatro per a demanar perdó a Desirée per haver-la deixat. 

  

  

després de les paraules de la xica, la segona cita va acabar molt mal.

Desirée a la seua parella: «Sóc bisexual»

La seua segona trobada anava sobre rodes fins que Desirée es va armar de valor i va decidir explicar-li el seu gran secret. Ella li va preguntar a la seua parella si estava enamorat d'ella perquè li «havia d'explicar una cosa»: «Estàs súper bonic, eres súper bonic. Estàs enamorat de mi?». Va ser llavors quan li va confessar que era bisexual.

Ràpidament, la connexió que Aingeru tenia amb la seua cita es va esvair i es va quedar completament incrèdul davant la confessió de la seua parella. «Centra't, centra't. Torna a repetir açò», la deia. I per a aclarir les coses, Desirée va seguir repetint: «Crec que sóc bisexual. Jo estic enamorada de tu, però m'agrada una xica. Aquest temps que hem estat sense veure'ns... no sé. Però a mi m'agrades tu, és que m'agradeu els dos. És que és una tia boniquíssima».

Aingeru no va entendre i acabà anant-se'n

«Són coses que descobreixes amb el temps. Tinc molta por que es ‘fota’ el nostre, que es refrede. Vull que l'entengues», va seguir dient. Però el jove, atònit, seguia sense entendre el que deia la seua cita: «És que no ho entenc». Per a Aingeru, aquesta confessió podria haver-se revelat molt temps abans i no en eixe moment i en ‘First Dates’. 

Finalment, i contra tot pronòstic, almenys segons el que imaginava la jove, la seua cita va acabar sentint-se enganyat i confús i va decidir alçar-se de la taula i marxar-se: «M'està pegant malament fins a la cloïssa».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Macrooperació contra la marihuana a la Ribera Alta" "Juan Carlos a Letizia: «Si no volies fotos de les xiquetes amb els seus iaios, no haver-les tingut»"