Detinguts a Elx dos especialistes en drogues de disseny

Els investigadors en el moment de les detencions van localitzar 4500 euros a l'interior d'un compartiment ocult que disposava el vehicle

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat d'Elx a dos persones, un home i una dona, ambdós de nacionalitat espanyola, de 29 i 30 anys, per delictes relacionats amb el tràfic de drogues i tinença il·lícita d'armes.

Agents pertanyents al Grup d'Estupefaents de la Policia Judicial de la Comissaria de Policia Nacional a Elx van centrar una investigació sobre una persona que suposadament podria estar dedicant-se a la distribució de substàncies estupefaents a l'esmentada ciutat.

Després de mesos d'investigació i múltiples vigilàncies discretes realitzades sobre l'investigat, els policies van descobrir que esta persona, juntament amb la seua dona, es dedicaven presumptament a la venda i distribució de cocaïna, marihuana, així com un altre tipus de droga de recent presència al mercat il·lícit anomenada vulgarment amb el nom de "cocaïna rosa".

Amb tota la informació recopilada, els agents dins del marc d'un dispositiu de prevenció contra la delinqüència i el tràfic de drogues a la ciutat, van procedir a la detenció de les dos persones implicades presumptament en tràfic de drogues, mentre anaven a bord d'un vehicle.

Després d'una minuciosa inspecció realitzada sobre l'automòbil, els agents van localitzar a la part posterior de l'equip de música, un compartiment on ocultaven 4.500 euros fraccionats en bitllets, presumptament procedent del tràfic il·lícit de substàncies estupefaents.

Continuant la línia de la investigació, els encarregats del cas amb autorització judicial van dur a terme l'entrada i registre de dos habitatges dels detinguts, ubicades a les localitats alacantines de Bigastro i en Catral.

Els policies van comprovar que un dels habitatges disposava de grans mesures de seguretat, tenia col·locades càmeres de seguretat per tenir un control total del perímetre exterior, i a l'interior de l'immoble van descobrir que estava perfectament dissenyada per a albergar una plantació de marihuana a gran escala i tota la instal·lació que disposava l'immoble es trobava enganxada il·legalment al fluid elèctric.

En el registre de l'altre habitatge, van localitzar i van intervenir 300 grams de "cocaïna rosa", 7 grams de cocaïna, 2 pistoles de 9 mm parabellum i 148 cartutxos, un puny americà, un "taser", una navalla de grans dimensions, una escopeta d'aire comprimit, diversos útils relacionats amb la pesada i tall de la substància estupefaent i 1.200 euros en efectiu.

La droga intervinguda anomenada "Tusi" és una nova droga de disseny
La substància rosàcia intervinguda, es tracta d'un tipus de droga de disseny, denominada com "Tusi" o "cocaïna rosa", i que és potencialment més perillosa per l'alt nivell d'addicció que genera, considerada una droga d'elit pel seu alt preu de venda en el mercat negre.

Els dos detinguts van ser posats a disposició del Jutjat en Funcions de Guàrdia de la ciutat d'Orihuela, Que va decretar l'ingrés a presó d'un d'ells.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'erupció del volcà de la Palma ja ha arrasat habitatges" "El volcà de la Palma obliga a desallotjar més de 5.000 persones"