Les emotives paraules del pare de Celia, la xiqueta trobada morta en la mar

El funeral, a on van assistir familiars, amics i companys d'institut de la menor, es va celebrar este dimecres 18
Celia, desapareguda en eixir de l'institut | València Diari

El dimarts 17 de desembre, el cos de Celia Cavia apareixia flotant en la mar, prop de la costa de Santoña, quan feia cinc dies que la xiqueta, de 14 anys, havia desaparegut. L'enterrament de la menor es va fer el dimecres 18 i els pares han volgut aprofitar per a donar les gràcies a totes les persones que van participar en la busca de Celia després de què se la veguera per última volta el 12 de desembre quan eixia de l'institut José María Pereda de Santander.

En estos moments tan durs, el pare de la menuda, Gerardo Cavia, ha volgut compartir unes paraules en record a la seua filla a través de Twitter, a on ha ressaltat que Celia era «meravellosa» i que «ens ha caigut una joia al fons de la mar». A la cerimònia d'adeu de la menor, que va ser en l'església de Santa Lucía, hi van assistir amics i companys d'institut de Celia.

El funeral es va celebrar en estricta intimitat però els pares van voler publicar una esquela en el 'Diario Montañés' en memòria de la menor: «La meua xiqueta, ens vas omplir de llum, amor i felicitat. Sempre que somriguem estaràs al nostre cor».

Víctima d'assetjament escolar

Celia cursava 3r d'ESO i este era el tercer any que assistia a l'institut José María Pereda. Este any havia anat un poc justa en els seus resultats escolars, segons afirma 'El Español', que assenyala que estos últims mesos la menor no estava bé i havia engrossat uns quilos que alguns dels seus companys havien aprofitat per a fer alguns comentaris i riure's d'ella. 

Per la seua part, la xiqueta de 14 anys participava en el 'Programa Tei', dedicat a la prevenció de casos de violència i assetjament escolar entre els adolescents. D'altra banda, els agents van trobar una nota dins de la seua motxilla a on deia adeu a sos pares.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Regidor en Burjassot: «M’han pegat una pallisa al crit de ‘maricó de merda’»" "Apunyalen a un home en una casa ocupa de Xàtiva"