Endesa trasllada la seua seu social a Madrid

L'empresa, un 70% de la qual pertany a un grup italià, va prendre la decisió el passat 20 de desembre
La seu d'Endesa a Madrid, també comptarà ara amb la seu social | Cedida

 

Endesa és una altra de les empreses que ha optat per fer les maletes i marxar de Catalunya. En aquest cas, la companyia elèctrica també ha optat per traslladar la seua seu social de Barcelona a Madrid.

Segons consta al BOE, el grup elèctric ha tramitat el canvi el passat 20 de desembre, segons explica Europa Press, i no hauria sigut fins aquest dijous, 28 de desembre, que l’empresa ha fet efectiva la seua fugida de Catalunya.

Pont aeri direcció Madrid

Segons recull 'El Periódico', Endesa Distrubución Eléctrica, el 70% de la qual pertany a l’empresa italiana ENEL, trasllada la seu a Madrid després de 17 anys instal·lada a la capital catalana. Concretament, la hidroelèctrica tenia el seu domicili social a l’Avinguda Vilanova de Barcelona i ara, per contra, la seu principal es traslladarà al carrer Ribera del Loria de Madrid.

Lloc on, de fet, ja hi ha la seu d’Endesa a nivell d’Espanya i que cobrarà major importància després que Endesa siga la darrera empresa a fugir de terres catalanes.

Més de 3000 empreses ja han marxat

Un total de 3.160 empreses han oficialitzat la seua marxa de Catalunya. El cert és que el ‘Procés’ ha fet prou mal a l’economia catalana i empreses instal·lades i consolidades al panorama econòmic català han optat per marxar a Madrid.

L'emblemàtica façana de la seu de l'Avinguda Vilanova de Barcelona | Cedida

 

De fet, segons els registres, del 2 d’octubre al 22 de desembre, han estat més de 3000 les empreses que han dit adéu. Així mateix, segons apuntava ‘El Español’ a mitjans d’aquest desembre, 2.591 empreses tenien la seua seu a Barcelona, mentre que 143 marques ‘residien’ a Tarragona, 108 a Lleida i 65 a Girona.

D’aquesta manera, s’evidencia una de les fugues més denses que es recorden. I és que si el 15 de desembre la marca ‘Panrico’ —amb Donuts com a principal reclam i estímul econòmic— decidia traslladar la seu social a Madrid, ara ha sigut Endesa qui ha fet efectiva la seua marxa.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"BOMBA: María Patiño, denunciada por qui menys t'esperes" "MOLT FORT: La humiliació sexual més forta vista en 'First Dates'"