Mor esclafat per un manada d'elefants

El presumpte caçador il·legal fugia del parc acompanyat de dos còmplices quan va ocórrer el succés


Un presumpte caçador il·legal d'elefants ha mort esclafat per una estampida d'elefants mentre intentava escapar del parc Nacional de Kruger, a Sud-àfrica.

L'individu fugia de la guàrdia del parc acompanyat de dos còmplices quan van creuar els seus camins amb un grup d'elefants i les seues cries, segons va informar Parcs Nacionals de Sud-àfrica.

Un dels còmplices va ser arrestat i les autoritats encara busquen el tercer home, segons ha fet saber un executiu del parc, identificat com Gareth Coleman, al compte de Twitter de la reserva.

Les autoritats van recuperar un rifle de caça, una destral i una bossa amb munició i altres subministraments que probablement usaven en la recollida il·legal d'ivori, prohibida terminantment pels convenis internacionals.

El parc de Kruger és una de les principals reserves del continent, coneguda per la seua abundància d'elefants, lleons, rinoceronts, lleopards i búfals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben un bebé de quatre dies abandonat a l'interior d'una bossa de cartó" "Home estrangula a la seua mare i trosseja el seu cos per a menjar-s'ho"