Espectacular explosió en el volcà de la Palma en Cumbre Vieja

La lava cobreix ja més de 180 hectàrees de l'illa de la Palma
L'espectacular explosió en el volcà de la Palma | Telecinco/Mediaset
 
 
L'erupció volcànica de la Palma, en Cumbre Vieja, continua per sisé dia consecutiu mantenint els fenòmens explosius, una velocitat estable en les deformacions i una sismicitat de baix nivell.
 
Una d'eixes explosions ha sigut captada per les cambres que realitzen el seguiment continuat del volcà, deixant unes espectaculars imatges.
 
Abans d'eixa explosió es pot veure l'expulsió incessant de lava, i, de sobte, s'observa una forta explosió, com si foren uns focs artificials, que llança lava i piroclastos cap a l'exterior amb una força brutal.
 
Al segon, s'escolta el fort baluern, pel fet que el so viatja molt més lent que la llum. Unes imatges que han sigut compartides per nombrosos usuaris de les xarxes socials, sorpresos per la força de la naturalesa en eixa gran explosió registrada en el volcà de Cumbre Vieja.
 
 
La lava cobreix més de 180 hectàrees de l'illa de la Palma La lava que ix del volcà de Cimera Vella, en El Paso (La Palma), ha cobert des que va començar l'erupció este diumenge, 19 de setembre, un total de 180,1 hectàrees destruint fins al moment 390 edificacions, a més de 14 quilòmetres de carreteres, segons el seguiment per satèl·lit del programa Copérnicus de la Unió Europea.
 
El semàfor volcànic de l'illa es manté en roig, en situació d'emergència, i el procés eruptiu continua. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una dona atropellada pel metro a Massamagrell" "Torrevieja registra aquesta matinada un terratrémol de magnitud 2"