Dos xics detinguts en València per estafar a dos dones en la compravenda d'un pis

Els presumptes autors dels fets es van presentar davant les venedores com a intermediaris d'un comprador que no podia acudir personalment a fer l'operació
Els estafadors van donar a les víctimes quasi 200 bitllets falsos| Agències

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a dos xics, de 27 i 29 anys, els dos d'origen italià, com a presumptes autors d'un delicte d'estafa, després de suposadament enganyar a dos dones en la compravenda d'un pis. Els xics van formalitzar la transacció entregant a les víctimes un total de 198 bitllets falsos de 200 euros per un suposat valor de 39.600 euros.

Els agents van iniciar la investigació a mitjan febrer en tindre coneixement que s'estarien duent a terme compravendes en oficines de coworking amb objectes procedents de robatoris en domicilis.

Davant estes sospites, els policies van establir un operatiu de vigilància que va culminar amb la identificació i posterior detenció de dos xics, després de formalitzar la compravenda d'un immoble amb diners fraudulents

L'engany dels presumptes estafadors

En el transcurs del dispositiu establit, els investigadors van observar com els presumptes estafadors es reunien amb les víctimes en estos espais de treball, en els que es presentaven davant les venedores com a intermediaris d'un comprador que no podia desplaçar-se a València personalment, per a culminar l'operació. 

Durant les investigacions els agents en observar una actitud sospitosa dels suposats estafadors, es van entrevistar amb les dos dones a l'eixida del coworking que es van sorprendre de portar bitllets falsos

Trobaren als dos sospitosos en un hotel

Immediatament, els policies van iniciar la cerca dels sospitosos, localitzant a un d'ells en el passeig Neptuno en el moment que agarrava un taxi, que després de seguir al vehicle els va portar fins a un hotel de la ciutat de València on van identificar a l'altre estafador.

Els investigadors després de fer les comprovacions oportunes els van detindre com a presumptes autors d'un delicte d'estafa. Els dos arrestats, un d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Alarma en Castelló per un brot de la grip equina" "Agarren a un ancià de 80 anys acusat de causar quatre incendis en Alacant"