10 evacuats en afonar-se una casa en Castelló

Un pare i un fill van conseguir eixir de la vivenda abans de l'afonament
Imatge d'arxiu de l'afonament d'una casa | Cedida

Una casa s'ha afonat en el barri de Sant Agustí de Castelló, esta passada nit de diumenge. Per eixe motiu, fins a 10 veïns de les cases del voltant han hagut de ser evacuats pel perill de què les seues cases també es vegueren afectades.

Segons informa 'Mediterráneo', en la vivenda afectada es trobaven un pare i el seu fill, encara que van conseguir eixir abans de l'afonament. El pare va sentir un fort soroll i va avisar al seu fill per a eixir de casa. Afortunadament, els dos han resultat il·lesos, encara que el fill ha hagut de ser atés pels efectius mèdics de l'ambulància per una crisi d'ansietat.

La Policia Local també ha acudit al lloc dels fets per a evacuar als veïns de les cases del costat de la vivenda afectada i ha fet guàrdia durant tota la nit, pel perill de què es produïren més despreniments. A última hora de la nit, els veïns estaven a l'espera de què l'arquitecte els informara de la situació, encara que tot apunta a que la borrasca 'Glòria' haja pogut causar este afonament, ja que es tracta de cases prou antigues.

Segons ha explicat el vicepresident de l'Associació de Veïns del Barri de Sant Agustí, Rafael Cruz, al mitjà citat, «el sostre del terrat s'afonà damunt d'una de les habitacions, però també es va endur la façana de la part de dalt, amb perill de caure sobre la casa del costat o en el carrer».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Roba bateries de diferents camions en Torrent" "Roba en hora i mitja dos comerços en Gandia"