Eviten la trobada sexual d'un home de 55 anys amb un menor de 14 a Orihuela

La víctima va accedir en una plataforma web de cites i contactes i va concertar una cita amb un home, arribant a compartir fotos

Agents de la Policia Nacional de la Comissaria Local d'Orihuela han evitat que un home de 55 anys de nacionalitat espanyola tinguera una trobada sexual amb un menor de 14 anys amb què havien quedat mitjançant l'ús d'una pàgina web de cites o contactes esporàdics.

La investigació ha sigut duta a terme pel Grup de la Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) quan la mare del menor es va personar en dependències policials per a denunciar que un home major d'edat, a través de xarxes socials pretenia quedar amb el seu fill menor per a tindre una trobada sexual.

Denúncia en la qual el jove va relatar com es va ficar en una coneguda plataforma web de cites i contactes, utilitzada per a buscar i trobar parella o per a cerques de trobades sexuals casuals, en la qual entaulant conversa a través d'intercanvi d'emails i de fotografies de caràcter íntim, va arribar a concretar una trobada en una zona apartada de la mateixa localitat.

Després del coneixement dels fets, els agents van iniciar immediatament la investigació i prompte van obtindre les primeres indagacions, aconseguint identificar plenament a l'agressor després de sol·licitar a l'autoritat judicial la titularitat de la línia associada a la IP del correu aportat pel menor.

Una vegada identificat, es va localitzar a l'autor indicant-li que havia de personar-se en dependències policials on després de la presa de declaració, es va donar coneixement a l'autoritat judicial dels fets ocorreguts, en qualitat d'investigat, remetent les diligències al Jutjat d'Instrucció de Guàrdia d'Orihuela i a la Fiscalia de Menors.


 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La fallada de Tomás Gimeno que dona noves pistes sobre on estan Anna i Olivia" "Detinguda per tallar el penis al seu cap en un bar"