Camina despullat per la platja, s'escapa mar a dins i agredix als policies que volien ajudar-lo en Alboraia

Desaparegut, dies arrere, en Menorca
L'exhibicionista ha fugit mar a dins per a que no l'enganxara la policia | Policia d'Alboraia

ACTUALITZAT 20/09/2020. 17.30 hores. Segons informacions més recents, l'home que ahir va ser detingut en Alboraia per caminar despullat pel Passeig Marítim i evitar a la policia, fins al punt de fugir d'ells nadant mar a dins, havia desaparegut dies arrere en Menorca. Concretament, s'havia denunciat la seua desaparició en en el municipi de Ciutadella de Menorca.

Arran del servei d'ahir a #PortSaplaya on es va detindre un home per atemptat i desobediència a agents de l'autoritat;...

Posted by Policia Alboraia on Diumenge, 20 de setembre de 2020

Caminava despullat per la Platja

Un home ha caminat completament despullat este dissabte pel Passeig Marítim de Port Saplaya, en Alboraia, en la comarca de l'Horta Nord (València) i, després de ser vist, s'ha ficat en mar oberta a més d'una milla de la costa per a fugir de la Policia. Poc després, una embarcació de Salvament Marítim l'ha rescatat en una operació que ha durat més de cinc hores i ha acabat amb la seua detenció.

En el rescat han participat agents de la Policia Local d'Alboraia, un helicòpter, una embarcació de Salvament Marítim i una patrulla de la Guàrdia Civil per a interceptar a l'individu que, presumptament, ha agredit als efectius que intentaven rescatar-lo de la mar, segons ha informat la Policia Local en les seues xarxes socials.

Els fets han passat este dissabte, en Port Saplaya Nord. Un home anava caminat completament despullat pel Passeig Marítim i, en vore als policies, s'ha ficat en mar oberta a més d'una milla nàutica de la costa i, damunt, s'ha negat a què l'ajudaren.

Els policies l'han perseguit amb una llanxa privada | Policia d'Alboraia

Dos dels agents de la Policia Local d'Alboraia han pujat a una llanxa privada per a intentar que isquera de l'aigua, però l'home els ha agredit, amb el risc de fer-los caure a ells a la mar, cosa que han pogut evitar. En eixe moment s'ha presentat un helicòpter i una embarcació de Salvament Marítim.

Finalment, els agents de la Policia d'Alboraia han convençut a l'home per a que pujara al barco. Una volta han arribat a terra, l'home ha sigut detingut i posat a disposició judicial.

Participem durant més de 5 hores en una arriscada missió de salvament en #PortSaplaya Nord. Un home ha anat passejant-se...

Posted by Policia Alboraia on Dissabte, 19 de setembre de 2020

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor motorista en un accident en la V-31" "Li oferixen faena i la tanquen, sense poder eixir de casa, en Alzira"