L’exparella de Pilar Rubio contra la premsa rosa

El músic José Molinero va mantindre una relació sentimental amb la presentadora durant 10 anys i la ruptura es va produir en térmens amistosos

L'exparella de Pilar Rubio, José Molinero, ha carregat contra la premsa rosa | València Diari

 

La boda de Pilar Rubio i Sergio Ramos ha sigut una de les cerimònies de l'any més seguida pels mitjans de comunicació a escala nacional. L’acte va estar preparat amb meticulositat i es va tindre en compte cada detall, i tots els assistents estan d’acord en el fet que ha sigut una festa molt original. Una anècdota divertida ha sigut el ram negre de la nóvia, un color triat amb motiu dels seus anys de rockera.

 

Pilar Rubio va mantindre en el passat una relació sentimental amb José Molinero, líder del grup de música ‘Hamlet’ i millor conegut com a ‘Molly’. La seua història d’amor va durar pràcticament una dècada, i van arribar a viure junts 4 anys. Després de la ruptura, els dos van afirmar que la decisió de prendre camins separats es va dur a terme de mutu acord.

Pilar Rubio i el líder del grup 'Hamlet' van mantindre una relació sentimental durant 10 anys | València Diari

 

Tot i la bona relació que han estat mantenint des d'eixe moment, pareix que el músic no ha sigut convidat a la cerimònia de boda de la model i presentadora. No es coneixen amb certesa els motius pels que Pilar Rubio ha prescindit del seu amic, però José Molinero s’ha mostrat profundament molest amb els mitjans de comunicació per haver fet menció a la seua antiga relació amorosa.

Fa la impressió que al cantant no li ha fet gràcia trobar-se amb publicacions sobre la seua història romàntica, i ha manifestat el seu desacord a través de les xarxes socials del seu grup musical. Amb un to violent i pujat de to, Molinero ha carregat durament contra la premsa rosa.

Encara que parega estrany, Pilar Rubio compartia amb Molinero una passió per la música rock que continua mantenint hui en dia assistint a concerts i inspirant-se en el gènere musical per als seus ‘looks’.

Cal recordar que el casament de Sergio i Pilar va comptar amb l’actuació de l'excepcional grup Europe, qui va interpretar la mítica cançó ‘The Final Countdown’, entre altres temes.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: 5 agressors a una dona en la platja naturista de Cullera" "L'estrany comportament d'Stefan, germà de la xiqueta degollada de 14 anys"