Expulsen a un xiquet d'un avió per no posar-se la mascareta per tindre asma

El xicotet estava patint mentre un atac d'asma i igualment va haver d'eixir de l'avió

Waylon és un xiquet de dos anys que viatjava amb la seua mare, Amanda, en un avió d'American Airlines, als Estats Units. El xicotet va patir un atac d'asma en ple vol i la seua mamà intentava calmar-lo com bonament podia.
Malgrat observar l'ocorregut, en un moment donat un tripulant de cabina li demana a la seua mare que li pose la mascareta al xiquet, malgrat seguir hiperventilant, amb la finalitat de complir amb el protocol de la Covid-19. La dona ho intenta sense èxit i, finalment, els expulsen de l'avió!


Un vídeo que provoca molta angoixa i denúncia l'ocorregut

 

Els fets han quedat plasmats en un vídeo que ràpidament s'ha convertit en viral en xarxes socials, que han servit com a plataforma de denúncia per l'ocorregut per esta mamà i el seu bebé. Es tracta d'un vídeo que provoca angoixa i molta ràbia, perquè en ell es pot veure al xicotet Waylon plorant desconsoladament mentre la seua mare intenta calmar-li, en ple atac d'asma.

En comptes de mostrar empatia i ajudar a la mamà, els tripulants de l'avió li posen les coses més difícils, perquè en un moment donat li demanen que pose la mascareta al xiquet. Amanda tracta de posar-li-la en repetides ocasions, però no ho aconsegueix.


Finalment, la mamà ensenya als tripulants un test negatiu de Covid-19, i en vigor, del xiquet. No obstant això, de poc li serveix, perquè l'avió dona la volta, torna a l'aeroport i expulsa a Amanda i Waylon. Cal esmentar que, a més, mentre l'avió dona la volta, el sobrecarregue, emet este missatge per megafonia: "Lamente la demora, però estem tractant amb un viatger que no compleix amb les normes".

L'aerolínia s'ha justificat

L'ocorregut per esta mamà i el seu fill s'ha viralitzat en xarxes socials gràcies al fet que una altra passatgera va gravar l'escena i va utilitzar les xarxes socials com a via de denúncia de l'ocorregut.


Davant el renou generat, perquè el vídeo ha circulat ràpidament, la companyia aèria s'ha justificat, al·legant que la normativa als Estats Units obliga al fet que tot passatger major de dos anys ha de portar la màscara posada dins de l'avió.


No obstant això, i malgrat les explicacions donades per American Airlines, les imatges continuen provocant indignació i moltes crítiques contra la companyia aèria per part dels usuaris de xarxes socials que les han vistes i s'han bolcat amb el xicotet Waylon.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El volcà Etna entra en erupció amb emissió de cendres i lava" "Extingeixen un complicat incendi de restes de fusta en una empresa de l'Alcoraya"