Extorsionen a un home d'avançada edat amb amenaces de mort a Picassent

Els autors van aconseguir extorquir a la víctima més de 20.000 euros

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació “FACAL”, ha investigat a 3 persones per un delicte d'extorsió, a través d'amenaces de mort, a un home d'avançada edat.

La investigació va començar a la fi del passat mes de maig, quan un home va denunciar, en el Lloc de la Guàrdia Civil de Picassent, que estava sent extorquit per un individu sota amenaces de mort.

El presumpte autor acompanyava a la víctima al banc perquè extraguera diners en efectiu i li fera lliurament d'este. A vegades, fins i tot, l'autor es desplaçava al banc ressenyat, en solitari i amb la cartilla d'estalvi de la víctima, i realitzava diferents operacions bancàries com a reintegraments en caixers o transferències bancàries.

Quan l'autor feia este tipus d'operacions, a vegades, les executava al costat d'una dona i un altre home. Coincidint que estes dos últimes persones eren les titulars dels comptes bancaris a les quals es realitzaven les transferències dels diners de la víctima.

Finalment, en la localitat de Picassent, entre els mesos de maig i juny, 2 homes de 22 i 68 anys i de nacionalitat espanyola, van ser investigats per un delicte d'extorsió.

A més, a la fi del mes de juny, en la localitat d'Ibi, una dona de 25 anys, i de nacionalitat colombiana, també va ser investigada pels mateixos fets. En el conjunt de totes les operacions bancàries, este grup, va aconseguir extorsionar a la víctima més de 20.000 euros.

Gràcies a esta operació, per part de la Guàrdia Civil de Picassent, s'ha aconseguit acabar amb este grup, que operava en la zona, i evitar que continuaren extorsionant-lo i coaccionant-lo a més ciutadans.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Picassent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dissolen una festa il·legal en un xalet a La Canyada" "Mor ofegat un home de 73 anys en una platja de Cullera"