La Fallera Major Infantil de València i la seua corte retornen al mar a la tortuga Peineta

La tortuga Peineta, s'ha recuperat al centre ARCA del Mar de l'Oceanogràfic

La Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez, i la seua cort d'honor, han protagonitzat la solta de Peineta, una tortuga que ha sigut recuperada en l'Àrea de Recuperació i Conservació d'Animals del Mar (ARCA del Mar) del Oceanogràfic de València, segons ha informat l'entitat en un comunicat. 

L'equip de la Fundació Oceanogràfic s'ha desplaçat a la platja del Saler al costat de Daniela i les seues companyes per a retornar al mar la tortuga número 350. El quelonio de 15 quilos, procedent de Peníscola (Castelló), va ser capturat accidentalment en tasques de pesca a la fi de novembre. Un mes després i gràcies a les cures de l'equip de l'ARCA del Mar està totalment recuperada.

Després de conèixer a la tortuga, Daniela i el seu tall han escoltat l'explicació dels membres de la Fundació per a saber què problemes presentava l'animal i quins tractaments ha rebut en el centre per a la seua recuperació, així com la importància de la col·laboració i implicació ciutadana per a rescatar aquests animals.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"LLISTA: Estos són els 5 millors productes de Aldi, esteu d'acord?" "ALERTA: Tens esta moneda d'un cèntim en la teua butxaca? Val més de 6.000€"