Una família de Cocentaina, citada a declarar per celebrar una processó de Setmana Santa en ple estat d'alarma

També han sigut multats els veïns que passejaven sense justificació i gravaven el moment
Entre els participants també hi ha xiquets | Twitter

Una família de Cocentaina, en la comarca del Comtat (Alacant), ha sigut citada a declarar davant la Guàrdia Civil per incomplir el confinament. Es tracta de sis persones, inclosos xiquets, que isqueren al carrer per a simular una processó de Setmana Santa, amb la roba per a l'ocasió inclosa.

Els fets s'han produït en el barri del Mas de Moltó, a on els veïns no es podien creure el que estaven veent i han capturat el moment en imàtgens, que s'han fet virals a través de les xarxes socials i han arribat fins als agents de la Guàrdia Civil de la localitat.

En elles es pot vore també a uns altres veïns passejant i gravant la 'processó. En este sentit, fonts de les forces de seguretat han confirmat que tres d'estes persones que passejaven sense justificació han sigut multades per incomplir el decret d'estat d'alarma, mentres que la identificació dels protagonistes ha sigut més difícil perquè portaven la cara tapada amb els vestits tradicionals de la Setmana Santa Contestana.

L'alcaldessa de la localitat, Mireia Estepa, ha condemnat «fermament» estos fets, perquè es tracta d'un «comportament que no representa a la majoria de veïns que estan complint amb molta seriositat el confinament com a ciutadans responsables i conscients de què frenar el virus és cosa de tots».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Repartidors de menjar duen droga a domicili en València sense saber-ho" "Localitzen material sanitari en un local de begudes de València"