La família de Marta Calvo demana «temps, pau i calma» als periodistes per a poder plorar-la «en silenci»

Els familiars han agraït el treball dels periodistes i les Forces de Seguretat de l'Estat que investiguen el cas
Dilluns es reprendrà la busca del cos de Marta Calvo | València Diari

La família paterna de Marta Calvo ha agraït les mostres d'afecte rebudes i el treball de les Forces de Seguretat i, al mateix temps, s'ha dirigit als periodistes que han cobert el succés per a reconéixer la seua ètica professional però també per a demanar-los «calma i serenitat».

En un comunicat remés als mitjans, la família assenyala: «Ens agradaria agrair als periodistes que durant estos dies s'han desplaçat fins a Estivella (València)», la localitat del Camp de Morvedre, d'on era la jove de 25 anys desapareguda des del 7 de novembre en el municipi de Manuel, en la Ribera, després de citar-se amb Jorge Ignacio P.J., empresonat després de confessar que va trossejar el cadàver i el va fer desaparéixer.

«Som conscients que també vostés són humans i han patit amb nosaltres. Gràcies per la seua ètica professional i per haver respectat els nostres temps. Per això, perquè han estat a l'altura, ara els demanem temps, pau i calma per a que puguem plorar a Marta en silenci i amb serenitat. Només volem trobar el seu cos i justícia», assegura el comunicat.

L'escrit comença expressant agraïment per «les numeroses mostres d'afecte rebudes davant la pèrdua de Marta» i també «un reconeixement especial als membres de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que, des d'un primer moment, estan treballant en este cas de manera incansable, fins i tot en els llocs més lúgubres i desagradables», i acaba demanant «justícia per a Marta».

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Incendi en una casa d'Olocau del Rei" "Busquen a Isaac, desaparegut en València"