La família del mort en un accident en Alacant assegura que el seu cotxe no estava parat

El fill de la víctima nega les declaracions dels altres conductors
Parla el fill de la víctima en un accident de trànsit en l'autovia A-31 | Google
 

El passat diumenge, 13 de setembre, Pedro Miñarro Soriano, un home de 70 anys va morir en un accident de trànsit en el punt quilomètric 236 de l'autovia A-31 en sentit Madrid, a l'altura de la ciutat d'Alacant.

Segons ha publicat el diari 'Información', la família de la víctima ha assegurat que la Guàrdia Civil els ha confirmat que el vehicle de Pedro Miñarro no es trobava detingut enmig de la carretera en el moment en el que es van produir els fets. Esta versió contradiu els arguments que van oferir als agents els ocupants dels altres dos cotxes implicats en l'accident.

El fill de la víctima, Nabil Miñarro ha explicat que estan a l'espera que l'Institut Armat els facilite l'atestat de l'accident. Tal com van informar les autoritats, els dos xics que anaven en el cotxe que va xocar primer amb l'automòbil de Pedro asseguraren que el cotxe de l'home de 70 anys es trobava enmig de la carretera parat i sense llums. 

El fill de la víctima nega que el seu pare fora el responsable de l'accident

Ara, la Guàrdia Civil ha obert una investigació per a resoldre les causes de l'accident. No obstant això, la família de la víctima seguix afirmant que la Guàrdia Civil els va informar que el cotxe de Miñarro Soriano no estava detingut en la carretera nacional.

A demés, el fill de Pedro Miñarro ha manifestat al citat mitjà que «l'accident no va ser responsabilitat del seu pare, ja que era molt prudent al volant, i que els fets es van produir en una recta de quasi 500 metres en la que, en el cas de no portar les llums posades, havia de ser visible pels reflectors que porten els cotxes». 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu accident entre un camió i un tractor en Requena" "Accident de trànsit en un camí rural en Castelló"