Ferida en bolcar el cotxe en la carretera de Xàbia

S'ha necessitat la intervenció dels bombers per a traure-la dels ferros del cotxe
Els bombers han hagut d'intervindre per a traure a la víctima dels ferros del vehicle | Bombers d'Alacant

 

Este dilluns, a les 12.10 hores, una dona ha resultat ferida en tindre un accident de cotxe en la carretera entre Xàbia i Jesús Pobre. Segons pareix, cap al migdia, la conductora, una dona de 84 anys, se n'ha eixit de la via i el cotxe ha bolcat, per causes encara desconegudes.

Segons informe el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU), una ambulància del Servici d'Assistència Mèdica d'Urgències (SAMU) ha assistit a la dona, que estava en parada cardiorespiratòria, per a reanimar-la. Segons informa 'Xàbia al dia', ha calgut la intervenció del Consorci Provicinal de Bombers d'Alacant, ja que la dona havia quedat atrapada dins dels ferros. A més, s'ha requerit tallar el trànsit per a poder rescatar-la.

Després d'unes maniobres de reanimació cardiopulmonar avançades, finalment, ha pogut recuperar les constants vitals. Una volta estabilitzada, la dona ha sigut traslladada a l'Hospital de Dénia amb una ambulància de Suport Vital Bàsic (SVB), a on se l'ha atés per politraumatisme.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VALÈNCIA: Un treballador cau des de quatre metres en una empresa de Picanya" "TRÀGIC: Assassina la seua dona a punyalades i es tira pel balcó en València"