Un ferit en una carrera il·legal en Elda

La Policia està investigant els fets, en els que estaria implicat, com a mínim, un altre conductor
El cotxe accidentat circulava en direcció Monòver per la CV-83 | Google Maps

Un conductor ha resultat ferit després de patir un accident durant una presumpta carrera il·legal en la CV-83 en el terme municipal d'Elda, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant). La principal hipòtesi que investiga la Policia és que el cotxe accidentat i, com a mínim, un altre estaven fent una carrera il·legal.

Segons avança 'Información', l'accident es va produir sobre les 12.15 hores del dia de la nit de Nadal en esta carretera en direcció Monòver. El conductor ferit lleu s'hauria saltat la mitjana després d'eixir-se'n d'una curva i hauria circulat alguns metres en direcció contrària fins que ha eixit de la via, donant diferents voltes de campana.

El ferit es va quedar atrapat dins del cotxe i diferents bombers del Parc Comarcal d'Elda van haver de rescatar-lo. La Policia també va haver de tallar la carretera al trànsit, ja que el cotxe va deixar la via plena de vidres i restes d'oli que podrien haver provocat un altre accident.

Ara, la Policia investiga els fets per una presumpta carrera il·legal en una via a on no és la primera volta que es fa una cursa d'estes característiques i a on són numerosos els ferits i els morts per accidents.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Maten a un home amb un tronc de llenya la nit de Nadal en Carlet" "Moren un pare, la filla de 9 anys i el fill de 16 ofegats en una piscina"