Ferit en caure dins d'un pou en una finca de Benifair贸 de la Valldigna

Els fets s'han produ茂t este dilluns, cap a les 15.00 hores
L'home ha caigut en un pou d'una finca de la localitat | Cedida

Este dilluns, cap a les 15.00 hores, el Centre d'Informaci贸 i Coordinaci贸 d'Urg猫ncies (CICU) de la Generalitat Valenciana ha rebut l'av铆s de qu猫 un home havia caigut en un pou en una finca de Benifair贸 de la Valldigna, en la comarca de la Safor (Val猫ncia).

R脿pidament, el CICU ha mobilitzat fins al llocs dels fets una ambul脿ncia del Servici d'Ajuda M猫dica Urgent (SAMU). L'equip m猫dic ha assistit a la v铆ctima, de 66 anys, que presentava un traumatisme en el turmell i hipot猫rmia lleu.

 INVITACI脫: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val猫ncia Diari a on comentem entre tots les not铆cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb茅 vos entretindreu.  FEU CLIC AC脥, VOS ENCANTAR脌!

Una volta estabilitzat, l'home ha sigut traslladat a l'hospital Francesc de Borja de Gandia, en la mateixa comarca. A hores d'ara, es desconeix l'estat actual de la v铆ctima.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Un greu incendi obliga a desallotjar un edifici en Cullera" "Acusat per proposar a diferents persones que mataren a la seua exparella en Vila-real"