Un vaixell xoca contra una grua en el Port de València i ferix greument a un treballador

L'accident s'ha produït a primera hora d'este matí
Ferit greu un estibador en arrastrar un vaixell la seua grua en el port | Viquipèdia
 

Este matí de diumenge, 13 de setembre, cap a les 09.40 hores, s'ha produït un terrible accident en el port de València després de xocar un vaixell contra una grua. El vaixell ha ferit de gravetat a Roberto Mañez Blanco, un operari del port que ha caigut des d'uns 56 metres d'altura després de trencar-se la grua a on treballava.

Segons ha informat el diari 'Las Províncias', el vaixell s'ha enganxat amb un cable de la grua quan anava a eixir del Port de València. Com a conseqüència de l'enganxament, la grua s'ha partit en dos i ha caigut. L'accident ha provocat que la víctima s'haja desplomat, quedant atrapat en la cabina, sense arribar a entrar en l'aigua.


L'home ha sigut testic dels fets i immediatament ha donat la veu d'alarma des de la seua cabina per a salvar la vida de la resta d'estibadors i camioners que estaven treballant en la zona. Afortunadament, cap dels seus companys ha necessitat atenció sanitària

El ferit greu ha sigut rescatat pels bombers i ha sigut traslladat ràpidament a l'hospital La Fe, a on es troba ferit de gravetat, encara que estable. Tal com han informat fonts de l'autoritat portuària, el treballador està fora de perill, però té diferents contusions

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferixen a un home amb ganivets en un barri de València" "Greu incendi en una planta de reciclatge en Cervera del Maestrat"