El Festival 'La Cabina' es despedix de la seua X edició este cap de setmana

Els últims cartutxos seran les cintes 'Goldfish' i 'Feu mon corps!'
Cartell 2017 del Festival La Cabina | la cabina

 

 El Festival Internacional de Migmetratges La Cabina de València s'acomiadarà de la seua X edició amb una última jornada de projeccions hui divendres, en la qual es voran cintes com 'Goldfish' o 'Feu mon Corps!', i una cerimònia de clausura este dissabte que comptarà amb la presència d'alguns dels creadors d'aquestes pel·lícules. La Sala Berlanga de la Filmoteca obrirà les seues portes per última vegada enguany al cinema internacional d'entre 30 i 60 minuts. Este divendres serà l'última jornada de projeccions de 'Secció Oficial'. En la sessió de les 18 hores es visualitzarà 'Goldfish', amb la presència del seu coguionista Álvaro Graella, a més del film 'Em and My Father'.

  

Així mateix, a les 20 hores serà el torn de 'Feu mon corps!', en una projecció a la qual assistirà la seua directora i actriu protagonista, Stéphanie Lagarde, així com la cinta 'Lockjaw'. A les 22 hores, la Filmoteca acollirà 'Thumb' i 'The Peculiar Abilities of Mr. Mahler'. El Centre Cultural La Nau de la Universitat de València (UV) acollirà les últimes sessions de la secció 'Amalgama' a les 18 hores, amb 'Ver nieve' i 'Murmullos', i a les 20 hores, amb '25 Cines/Seg.' i 'Los mutantes'. La jornada de projeccions a competició es tancarà amb música en directe en un «marc incomparable» com és el claustre gòtic del Centre del Carme a les 21.30 hores. Tardor, recentment guardonat amb el Premi Ovidi a Millor Disc Pop per 'Patraix', actuarà davant el públic de 'Visuals' amb el seu pop «ric en matisos».
 

Després d'ells, els veterans Tórtel posaran el toc a la penúltima jornada de la X edició de la Cabina - Festival Internacional de Migmetratges de València. Visuals està coorganitzada pel Consorci de Museus de la Comunitat i compta amb la col·laboració de Cervesa Turia. Les entrades, per deu euros, poden adquirir-se de manera anticipada en la pàgina web del festival o en taquilla.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El nou contracte de subministrament elèctric que exigirà en València l'energia 100% renovable" "La Marina de València obrirà al públic un nou tram del passeig"