Finalitza la recerca sense èxit de Marta Calvo en un abocador il·legal

Els agents es retiren de la zona de recerca entre les localitats de Manel, Senyera, la Llosa de Ranes i Castelló

La Guàrdia Civil ha donat per finalitzada la recerca que es va iniciar la setmana passada per trobar el cos de la jove Marta Calvo.

Es buscava en una zona extensa entre diverses localitats pròximes a Manuel on hi ha abocadors il·legals en què els agents de l'OCU creuen que Jorge Ignacio Palma va poder haver estat amb ella i es va poder haver desfet allà del cadàver.

Marta Calvo va desaparéixer el 7 de novembre de 2019. La jove va acudir a casa del detingut on van mantenir relacions sexuals. Ell va assegurar que la dona va consumir molta droga i va despertar morta. Va assenyalar que es va espantar i que es va desfer del seu cos en diversos contenidors de la zona, però mai es van trobar restes mortals de la desapareguda.

Cerca en una pedrera pròxima a Manuel

 

La Guàrdia Civil va començar les tasques de rastreig en una pedrera pròxima al poble de Manuel per buscar el cadàver de Marta Calvo. Una trentena d'agents de la Unitat Central Operativa (UCO) i de diversos grups de la Comandància de València van participar en l'operatiu amb gossos ensinistrats en la detecció de restes.

Posteriorment, els agents van rastrejar un petit abocador il·legal, un pou i altres punts situats als afores del nucli urbà de Manuel. Segons els posicionaments del seu telèfon, l'assassí confés va estar dos hores en un paratge pròxim a casa poc després de la mort de Marta.

La Guàrdia Civil va finalitzar ahir la revisió de l'últim dels abocadors il·legals ubicat dins d'un barranc proper al paratge de la Font Amarga, al terme de Castelló, a la Ribera Alta.

De Moment, es dona per finalitzada la recerca sense èxit de la jove, tot i que el Seprona seguirà rastrejant ocasionalment la zona.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor un jove de 18 anys en un accident de trànsit a Benicarló" "Els veïns d'Orriols surten 'decebuts' de la reunió amb Ribó"