Fins a 34 kilòmetres d'embussos este matí a causa de les pluges en València

A primera hora es registraven en onze punts diferents
Estat de la V-21 este matí | DGT

 

Les primeres precipitacions han fet acte de presència a la província de València des del matí amb ruixats lleugers. No obstant, això no ha evitat que es produïsquen embussos en les primeres hores del matí en els accessos i eixides de la capital. Des de les 8.00 hores s'han registrat diversos embussos i retencions tant en les vies de circumval·lació com les que entren i ixen de València. Ja a les 8.20 hores sumaven 11 el nombre de retencions diferents, accentuat a més per la pluja. La xarxa de vies sumava cues properes als 34 kilòmetres. Un dels punts que més cues ha registrat ha sigut la V-21, d'accés a la ciutat, que comptabilitza un doble tram d'embussos El primer ha sigut entre els kilòmetres 13 i 9 i el segon entre el 7 i el 3. Una altra via que també s''ha vist afectada per les congestions és la CV-35, en sentit entrada a la capital, on, a l'altura de Sant Antoni de Benagéber s'han fet cues de 5 kilòmetres, entre el punt kilomètric 14 i el 9, mentre que a l'eixida de València el punt amb més trànsit es registrava a Godella, entre els kilòmetres 5 i 6.

En la CV-36, la carretera de Torrent, un altre punt conflictiu s'ha registrat en l'entrada a València amb uns embussos de fins a 5 kilòmetres, entre els kilòmetres 0 i 5. En la V-21, a l'entrada de València, la cua ha sigut menor, amb 2 kilòmetres de trànsit lent, a l'altura d'Alboraia, mentre que a la CV-365, són 2,5 kilòmetres de retencions, entre els punts 1 i 3,5. En la zona oest de la ciutat en el by-pass, també alguna complicació per a circular amb la pluja i trànsit en general lent fins a les 9 del matí. A l'AP-7 han sigut 3 els kilòmetres de retencions entre els kilòmetres 327 i 324 a Paterna.

Per altra banda, la V-30, una de les carreteres amb més afluència, al matí registrava 3,5 kilòmetres de trànsit lent entre els punts 7 i 10, mentre que a CV-30 ha registrat 2. La carretera nacional N-220, ha estat pràcticament col·lapsada durant més de mitja hora, i s'ha començat a alliberar de trànsit a uns minuts, ja que es trobava amb embussos en els dos sentits, a l'altura de Manises.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els bombers evacuen tres gossos vius i dos sense vida en l'incendi d'una casa al Port de Sagunt" "ALERTA: Un cambrer va estafar 30.000 euros als clients en una coneguda zona de València"