En flames una nau industrial d'emmagatzematge de cebes en la Pobla de Vallbona

Encara no es coneix si hi ha danys personals ni les causes de l'incendi
La nau industrial, en flames | Consorci de Bombers de València

 

Una nau industrial, a on s'emmagatzemen cebes, continua en flames este matí de dimarts en la Pobla de Vallbona, en la comarca del Camp de Túria, en València. El foc s'ha originat cap a les 05.47 hores d'este matí, segons ha informat el Consorci de Bombers de València.

Fins a 22 efectius dels parcs de bombers de l'Eliana, Paterna, Montcada, Xiva i Torrent, a més d'un oficial de guàrdia, actuen en estos moments en el lloc dels fets per a extingir el foc i que no s'estenga a altres naus industrials. Encara no es coneix si hi ha danys personals ni les causes que han provocat l'incendi.

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Actualització foto. Busquen a Elisabet Ramos, de 31 anys, desapareguda fa 4 mesos en Aspe" "Pare intenta matar al fill a destralades i una escopeta"