Crema una nau de la Fàbrica Grefusa en Alzira

Les causes de l'incendi s'han situat en una mànega d'oli de la fàbrica
La columna de foc negre es veu des de molts punts de la comarca | Twitter

 

ACTUALITZAT 14.08 hores. Segons informacions posteriors, avançades per 'À Punt', l'incendi de la Fàbrica Grefusa d'Alzira ha provocat un ferit, de 37 anys, amb cremades de segon i tercer grau. En un primer moment, l'home ha sigut traslladat a l'Hospital de la Ribera però, poc després, se l'ha enviat a l'Hospital de la Fe de València, a causa de la gravetat de les ferides.

Segons la última informació oficial que s'ha fet pública, l'incendi ja està controlat, tot i qu encara no s'ha extingit el foc. Fins ara, han estat treballant bombers dels Parcs d'Alzira, Cullera, Silla i Torrent. Les causes de l'origen del foc, segons pareix, estan en una mànega d'oli de la fàbrica.

Incendi declarat a les 11.30 hores

Este dissabte a migdia, cap a les 11.30 hores, s'ha declarat un incendi en el Polígon Tisneres d'Alzira, en la comarca de la Ribera (València). Concretament, el foc està afectant una nau de la Fàbrica Grefusa, la coneguda marca de papes i aperitius valenciana, amb seu en la capital riberenca.

Fins al moment, s'han desplaçat al lloc dels fets 4 dotacions dels Bombers del Consorci Provincial de València, que estan treballant en l'incendi. A més, també s'ha desplaçat un mitjà sanitari, segons les mateixes fonts, per si calguera atenció mèdica.

Algunes de les imàtgens que han transcendit de l'incendi en la fàbrica són espectaculars.

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"VIDEO VALÈNCIA: Crema un camió en un accident en la V-21 en Meliana" "VALÈNCIA: Tiroteig en Godelleta en la casa que viuen una parella i dos xiquets"