Crema 4.000 m2 d'una fàbrica de reciclatge en Requena

És el tercer incendi en una fàbrica de reciclatge que es declara en 10 dies, junt amb l'incendi de la Pobla Llarga (la Ribera) i l'incendi d'Almassora (la Plana)
L'incendi ha cremat entre 3.000 i 4.000 m2 de la fàbrica | Bombers de València

 

Durant la matinada d'este diumenge s'ha declarat un incendi en una planta de reciclatge de plàstics en Caudete de las Fuentes (la Plana d'Utiel-Requena) que ha afectat entre 3.000 i 4.000 metres quadrats de bales de plàstic. El foc s'ha estabilitzat i els bombers no preveuen que afecte poblacions pròximes, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers.

El foc ha començat cap a les 2.20 hores de diumenge en una planta de reciclatge i s'ha estabilitzat durant el matí. Els efectius treballen amb una pala retroexcavadora, de la mateixa empresa a la que pertany la planta, per a separar i enterrar el producte cremat. Busquen una altra retroexcavadora per a ajudar en les faenes d'extinció.

El foc ha cremat durant tota la nit i els bombers el donen per controlat des d'este matí | Bombers de València

 

Fins al lloc s'han desplaçat una Bomba Urbana Pesada (BUP), una Bomba Nodrissa Pesada (BNP) i un sergent de Requena. Com el vent previst per a este diumenge és de component oest feble, els efectius no preveuen que el foc arribe a afectar les poblacions pròximes, segons les mateixes fonts. De fet, com es pot observar en el vídeo, l'incendi pareix prou controlat:

És el tercer incendi en una fàbrica de reciclatge que se declara en 10 dies, junt amb l'incendi de la Pobla Llarga (la Ribera) i l'incendi d'Almassora (la Plana). En el cas de la Pobla, de fa 10 dies, l'incendi va tardar uns quants dies en apagar-se i va provocar talls de llum en el municipi a causa de l'afectació d'una torre elèctrica. El cas d'Almassora també va ser molt escandalós, ja que es veia des de tots els nuclis més poblats de Castelló. D'això fa només dos dies.

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben momificat al valencià Mateo Parrilla" "4 francesos intenten abusar d'una dona en València"