Detenen una dona francesa a Alacant per sostracció de menors

La Policia Nacional ha detingut dos fugitius evadits de la justícia d'altres països establerts a la província d'Alacant

Agents de la Policia Nacional han detingut dos persones per tenir pendents causes a diferents països sobre els quals pesaven ordres internacionals i europees de per extradició que estaven establerts en diferents localitats de la província on s'havien ocultat.

Grups especialitzats de la Policia Nacional s'encarreguen de la localització i la detenció d'estos fugitius que s'estableixen al nostre país per evadir-se de la justícia dels països on han perpetrat els delictes.

Han de ser agents altament qualificats en estes funcions, ja que estos fugitius, solen prendre fortes mesures d'autoprotecció a la seua rutina diària tot i portar una aparent vida «normal» a la nostra societat, sumat que algun d'ells són individus perillosos.

Una dona francesa buscada per sostracció de menors

 

A primers de novembre, es va realitzar una detenció pels agents destinats a la Comissaria d'Alacant-Nord. Pel que sembla, una dona de nacionalitat francesa i de 47 anys, era buscada per la justícia gal·la per complir una pena com a autora de la sostracció del seu fill menor d'edat d'un centre de menors de Perpinyà, on es trobava ingressat, i posteriorment es va traslladar a Espanya en companyia del menor.

L'arrestada va ser posada a disposició dels Jutjats d'Instrucció de Guàrdia d'Alacant, a disposició de cadascun dels jutjats de l'Audiència Nacional competents per a l'execució de l'extradició de cadascun als països reclamants.

Buscat per assaltar un habitatge armat i robar als seus habitants

 

Un dels fugitius detingut a finals del mes d'octubre, quan l'Oficina Central Nacional d'Interpol va informar que una persona de nacionalitat albana, de 32 anys, reclamada per les autoritats judicials del país, estava allotjat en un conegut hotel de la ciutat d'Alacant.

Segons versava l'ordre de detenció internacional, este individu era buscat per haver perpetrat un robatori amb violència en un domicili on es va presentar armat i va robar les víctimes usant la violència, obtenint un botí de 10.000 euros en efectiu, entre altres efectes.

Per este motiu, agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de Policia Nacional, es van personar a l'establiment hoteler, on van localitzar el fugitiu a la seua habitació a qui van detenir després d'identificar-lo plenament.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un pare apunyala i llança per la finestra als seus fills" "Condemnen els capitans d'un equip de Tercera Divisió per intentar falsejar un partit"