Frank Cuesta anuncia que pateix malària

«M'he emportat un animal invasor de l'Àfrica. Quina putada», ha explicat el controvertit presentador de televisió
Frank Cuesta, en una imatge d'arxiu | YouTube

 

Frank Cuesta ha anunciat que té la malària. El popular presentador de televisió, conegut com 'Frank de la jungla' ha explicat que s'ha infectat en un dels seus viatges l'Àfrica. «M'he emportat un animal invasor de l'Àfrica. Quina putada», va explicar el controvertit presentador de Cuatro. 

Cuesta, en aquest sentit, ha volgut fer de domini públic el seu mal tràngol publicant una fotografia al seu Instagram on s'hi podia veure la prova que verifica la seua malaltia. A partir d'ara, doncs, el mateix Frank Cuesta relata que se centra en el seu procés de recuperació

Frank Cuesta haurà de combatre la malària

L'aventurer espanyol no ha dubtat en compartir la seua situació amb els seus seguidors a les xarxes. Els seus fans, però, han volgut estar a l'altura i li han traslladat els seus missatges de suport. «Ànims, Frank», «No et preocupes, Frank, pots amb això i molt més» i «Ets molt fort i res et detindrà», han estat alguns dels missatges que Cuesta ha rebut a les xarxes.

D'altra banda, Frank Cuesta s'ha endut més de 5.000 'likes' en un reduït marge de cinc hores. Ara caldrà veure quina és la recuperació de l'intrèpid reporter, acostumat a submergir-se en els casos més extrems del món animal. 

Què és la malària?

La malària és una malaltia d'allò més habitual i característica a l'Àfrica. Aquesta es contrau a través de la picada del paràsit 'Plasmodium', que sovint contrauen els mosquits.               


Cada any, entre 700.000 i 2.700.000 persones moren per la malaltia, tot i que Cuesta es podria recuperar ràpidament a través d'un tractament efectiu i existent de recuperació.                    

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT URGENT: Desapareix un xiquet de 13 anys a la Comunitat" "ATENCIÓ: Aparatós accident de trànsit a l'A-7"