Un funcionari condemnat per furtar diners de l'Ajuntament de Cocentaina entre 2009 i 2015

El funcionari és condemnat per malversació de fons públics

Un funcionari de l’Ajuntament de Cocentaina és condemnat per la Justícia per malversació de fons públics a l’emportar-se fins a 60.500,68 euros del consistori entre el 2009 i 2015. El funcionari era auxiliar de Tresoreria de l’Ajuntament i ja va ser apartat al detectar els primers indicis de comptabilitat, al no poder quadrar-se, segons informa el periòdic ‘Ara Multimèdia’.

L’Ajuntament de Cocentaina —com a denunciant— ha arribat a un acord amb el condemnat per evitar la seua entrada en la presó, després que el funcionari haja tornat tots els diners amb els interessos de demora, com aporta el diari digital.

Els fets varen ocórrer al 2015 quan treballadors de l’àrea de tresoreria notificaren a l’alcaldessa, Mireia Estepa, i a la Regidoria corresponent l’impossibilitat de quadrar els pressupostos de les arques de l’Ajuntament. Es va sol·licitar un informe a Tresoreria i suspengueren de manera preventiva el funcionari, i es va procedir a denunciar la irregularitat a la Fiscalia segons ‘Ara Multimèdia’.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Operació antidroga a la Comunitat" "Condemnat per colar-se en la casa de la seua exparella i intentar assassinar-la"