Dos detinguts per furtar més de 1.200 quilos de cítrics en la comarca del Camp de Morvedre

Els arrestats són dos hòmens de 26 i 39 anys
M√©s de 1.000 quilos de clementina   | Gu√†rdia Civil

L'Equip Roca de la Gu√†rdia Civil de Sagunt, en la comarca del Camp de Morvedre (Val√®ncia), ha detingut a 2 h√≤mens de 26 i 39 anys respectivament, de nacionalitat espanyola pels delictes d'apropiaci√≥ indeguda, usurpaci√≥ d'identitat, falsedat documental i encobriment.

En el marc dels servicis establits de manera permanent per la Gu√†rdia Civil per a evitar el robatori i el comer√ß il¬∑legal de productes del camp, l'Equip Roca de Sagunt va iniciar una investigaci√≥ despr√©s de dos den√ļncies interposades per un mateix citricultor, al que li havien furtat un poc m√©s de 1.000 quilos de clementina.

Va ser quan, despr√©s de fer algunes inspeccions en mercats ambulants del Camp de Morvedre, es procedix a la detenci√≥ d'un home de 39 anys d'edat dedicat a la venda ambulant com a autor d'un delicte d'encobriment, el que havia adquirit un poc m√©s d'una tona de clementina a trav√©s d'un document de tra√ßabilitat fraudulent.

Venia la fruita a comerciants ambulants

Dies m√©s tard es procedix a la detenci√≥ d'un xic de 26 anys i natural de Castell√≥, el que, fent-se passar pel leg√≠tim propietari de l'explotaci√≥, emplenava els documents amb dades reals per a donar aparen√ßa de legalitat, usurpant la identitat, per a posteriorment vendre'ls en diferents mercats de les prov√≠ncies de Castell√≥ i Val√®ncia.

Un dels autors, al costat d'altres persones, recol¬∑lectava de manera il¬∑legal fruits del camp que venia a comerciants de parades de mercats ambulants despr√©s d'aparentar la l√≠cita proced√®ncia amb un document mercantil en el que s'inclo√Įen dades d'explotacions agr√≠coles i persones reals.

Una volta m√©s, estos operatius se sumen a les numeroses actuacions fetes per la Gu√†rdia Civil de Val√®ncia, en les que s'ha conseguit esclarir fets delictius relacionats amb productes del camp dins de la prov√≠ncia de Val√®ncia. S'han instru√Įt dilig√®ncies i s'han traslladat als Jutjats de Primera Inst√†ncia de Sagunt.

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

"Envien droga amagada entre nines a Alacant" "Foc en una zona pròxima a la via del tren en Xeraco"