Furten en una tenda de mòbils d'Ontinyent estavellant un cotxe contra el vidre

L'incident ha ocorregut a la matinada
Així és com ha quedat la tenda després del robatori | Cedida

 

Una tenda de telefonia mòbil ha sigut assaltada esta passada matinada a Ontinyent, a la Vall d'Albaida mitjançant la tècnica de l'encastament. Aquesta és la tècnica d'estavellar un vehicle contra un vidre o una façana d'una tenda per poder entrar dins. En aquest cas els lladres han estavellat un vehicle furtat en la tenda de Vodafone situada en l'avinguda Daniel Gil de la localitat, la qual cosa ha destrossat la persiana de l'establiment. El vehicle, que ha entrat per complet en la tenda, ha fet un gran soroll a la matinada; s'estima que al voltant de les 4.30 hores s'ha produït l'assalt. S'ha alertat a la Policia que ha trobat dins de l'establiment un cotxe de la marca Ford que s'havia xocat repetidament contra la persiana metàl·lica de l'establiment, fins a aconseguir introduir-se dins, ocasionant nombrosos danys.

Els lladres a continuació han fugit apoderant-se de més d'una trentena de dispositius mòbils, un ordinador portàtil i diners que hi havia a la tenda. Han botat les alarmes del comerç i la Policia Nacional s'ha presentat en el local este matí per a trobar proves que identifiquen els lladres.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Demanen 8 anys per a sis agressors que li van propinar una pallissa a un jove a Castelló" "Xàtiva tornarà a obrir el vial del cementeri al trànsit"