El 'Gordo' de Nadal cau en tretze localitats valencianes

Aquest any el premi gran del sorteig de la Loteria de Nadal s'ha fet esperar
Cau el 'Gordo' de la Loteria   | EP

 

Per fi, després d'una setena taula buida han cantat el 'Gordo' de la Loteria de Nadal. El número afortunat ha sigut el 3347 premiat amb 4 milions d'euros en cada sèrie. La xiqueta que ha cantat el premi més gran del sorteig s'ha emocionat i no podia parar de plorar. Un premi gran molt repartit que ha caigut de nou a la Comunitat Valenciana. Concretament les localitats afortunades són Manises, València, Paterna, Llíria, Benidorm, Alacant, Xàtiva, la Vila Joioa, Ontinyent, Bocairent, l'Alcúdia, Orihuela i Elx. El premi s'ha donat a conéixer a les 12.35 hores i en total ha repartit 12 milions d'euros a territori valencià; 22,8 d'eixos milions a Llíria.

Ens arriben les primeres imatges de l'administració número 6 a Xàtiva, en el centre comercial Plaça Major, on s'ha venut un cinqué premi i el 'Gordo'. El seu propietari es troba celebrant els dos premis repartits amb a penes uns minuts de diferència.

Administració número 6 de Xàtiva | València Diari

 

El propietari de l'administració es troba a hores d'ara celebrant haver venut el 'Gordo' | València Diari

 

Sis cinquens premis més, un segon, i un quart premi a la Comunitat

Primerament, passades les 9.20 hores eixia el primer cinqué premi de la Loteria de Nadal. Un premi que ha eixit amb les llàgrimes de la xiqueta de San Ildelfonso que l'ha cantat, emocionada de poder entonar el quinqué premi, dotat amb 60.000 euros. El número agraciat per a este primer cinqué premi és el 47862 i ha sigut venut, entre altres localitats, en Foios i en València capital. En Foios ha deixat en total 4,5 milions d'euros degut a que allí s'han distribuït 75 sèries com diem, de 60.000 euros cadascuna, mentre que a València capital s'han venut 15 sèries del mateix número, la qual cosa fa un total de 900.000 euros en premisEl primer i el quart quinqué premi han caigut també a territori valencià. El quart cinqué premi de la jornada, eixit a penes passades les 10 hores del matí. En aquest cas la sort ha anat a parat al número 29031. El premi s'ha repartit i venut entre altres localitats d'Espanya, en Mislata, Xirivella, Alcoi, Elx, Alcàsser, Quartell i València capital. La localitat on més diners han caigut ha sigut Mislata, que s'ha emportat concretament 11,8 milions d'euros en total d'aquest premi. Les altres ciutats on ha caigut amb aquest número agraciat han sigut Sabadell, Alcázar de San Juan, Begur (Girona), Huelva, Torrelavega (Cantàbria), Tarragona i Madrid.

El segon premi per la seua banda ha repartit 8,75 milions d'euros a Pedreguer, a la Marina Alta, amb el 21015 com a número afortunat. S'ha venut en l'administració ubicada en el carrer Major de la localitat. Allí s'han distribuït deu sèries del número guanyador amb 1,250 milions d'euros per sèrie, però sols s'han venut set sèries, la qual cosa fan un total de 8,75 milions i no 12,5 com es pensava incialment. A part de Pedreguer, altres localitats on s'ha venut aquest número han sigut Almansa (Albacete), Albacete i Castellbisbal (Barcelona).

A partir de la cinquena taula, ja passades les 11 del matí han eixit dos cinquens més a la Comunitat. Amb a penes dos minuts de diferència han eixit dos cinquens premis, els dos a Alacant. Primer a les 11.11 hores ha eixit de la cinquena taula el número afortunat: 63025 premiat també amb 60.000 euros en cada sèrie. La sort ha fet que aquest premi caiguera íntegrament al Campello, a Alacant. Poc després a les 11.14 hores escoltàvem un altre cinqué premi, dotat amb la mateixa quantitat per al número més bonic fins el moment, el 20202, un número capicua que ha caigut a Alacant també.

Un altre cinqué premi ha caigut a les 11.41 hores a Alacant. En aquesta sisena taula els xiquets de San Ildelfonso han cantat el penúltim cinqué premi del sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal. El número afortunat ha sigut el 18596 premiat, com tots els cinquens amb 60.000 euros en cada sèrie. La fortuna ha deixat aquest premi a Alacant. Un número molt venut, ja que ha tocat a Madrid, Málaga, Pontevedra, Santa Cruz de Tenerife, Zaragoza Ciudad Real i moltes altres localitats.

A les 11.44 hores ha arribat el segon quart premi del matí premiat amb 200.000 euros en cada sèrie ha sigut per al número 67774. Un quart premi molt repartit, al contrari que el primer quart premi cantat. En aquest cas ha caigut a Borriana, València i Alacant. Aquest és l'únic premi caigut fins al moment a Castelló. Borriana és l'única afortunada de la província amb aquest quart premi, vennut en l'administració del Raval número 79 de la localitat. També s'ha venut Eivissa, Tenerife, Madrid, León, Granada, Las Palamas, Lleida, Málaga, Múrcia...

L'úlltim cinqué premi del sorteig de la Loteria de Nadal també ha caigut a la Comunitat, dotat amb 60.000 euros en cada sèrie. En aquest cas el número premiat ha sigut el 2308, un número molt repartit en diverses províncies d'Espanya. Però concretament a la Comunitat ha caigut a diverses localitats: València, Gandia, Port de Sagunt, Sagunt, Xilxes, Xàtiva, Benidorm, Alacant, la Vila Joiosa, Cocentaina, Torrevieja, Castelló de Rugat i a Manises, una localitat coneguda per ser normalment afortunada en aquest sorteig. En total ha repartit 156.000 euros. Aquest cinqué premi ha arribat a les 11.56 hores, l'any passat a aquesta hora ja s'havia cantat el 'Gordo'.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'últim cinqué premi de la Loteria arriba de nou València" "Cau un quart premi i un altre cinqué a València i Alacant"