Un gos ataca a un bebé de 19 mesos a Tavernes de la Valldigna

El bebé ha hagut de ser atés pels serveis sanitaris després de presentar ferides greus en la cara per l'agressió d'un gos perillós

Un gos de raça perillosa va atacar a un bebé de 19 mesos en la localitat de Tavernes de la Valldigna, un municipi de la Comunitat Valenciana. L'animal li va mossegar en la cara i el xiquet va haver de ser traslladat immediatament a l'hospital La Fe de València en una ambulància des del Centre de Salut de Tavernes de la Valldigna, davant la gravetat dels danys.


Van ser els familiars del xicotet els que van traslladar a la criatura ja ferida, al Centre de Salut, perquè les ferides desprenien molta sang, la qual cosa va generar una situació de pànic i alteració entre els presents, segons informen les fonts d'investigació.


El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre l'avís a les 12.20 hores d'este dilluns, 12 de juliol en el qual se sol·licitava ajuda des d'un habitatge particular de Tavernes, per a assistir a un xiquet que havia sigut atacat per un gos que es va llançar a la cara del xicotet i va acabar per fer-li ferides greus en el rostre.


El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU que va atendre immediatament el xiquet i posteriorment li van traslladar a l'hospital La Fe de València. No han donat més detalls de la situació en tractar-se d'un menor.

L'atac d'un altre gos, també a València

 

A Xirivella, una dona de 30 anys ha hagut de ser assistida la matinada del dilluns després de l'atac d'un gos, que li va mossegar totes dos cames. La crida sol·licitava ajuda per a una dona que havia sigut atacada per un gos al carrer Ramón Muntaner de Xirivella al voltant de les 00.30 hores.


En rebre la trucada, van acudir a la regió on es va confirmar l'atac, els serveis d'urgència de la Generalitat. Les causes de l'atac encara no s'han confirmat, a l'espera que s'esclarisquen com més prompte millor.


Es va sol·licitar l'ajuda dels equips del CICU, que es van traslladar al lloc dels fets i van mobilitzar una unitat de Suport Vital Bàsic i van traslladar a la dona a l'Hospital General de València en una ambulància de suport bàsic, després de presentar ferides en totes dos cames.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Investiguen a un home per un delicte contra els drets dels treballadors a Picassent" "Un incendi a Losa del Obispo obliga a desallotjar un campament d'estiu amb 20 menors"