Greu incendi industrial en una empresa de cautxú i gomes d'Alacant

Es desconeixen les causes del foc
Es desconeixen les causes del foc | Pixabay

Els bombers del Servici de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) han acudit esta nit de dijous a extingir un incendi industrial en una fàbrica de cautxú i gomes, situada en el polígon de Pla de l'Espartar.

Un operatiu amb tres patrulles de Policia Local i quatre dotacions de bombers del SPEIS s'ha desplaçat immediatament fins a la nau. En una primera intervenció els policies han començat a sufocar les flames amb extintors de la mateixa empresa, fins a l'arribada dels bombers.

El SPEIS ha sigut avisat cap a les 22.49 hores, i a l'incendi industrial han acudit deu bombers que han començat a extingir el foc amb diferents línies d'aigua, i a causa de la ràpida i efectiva intervenció el foc es va controlar en mitja hora evitant un incendi de grans dimensions en trobar-se a l'interior productes químics altament inflamables. Els bombers han treballat durant una hora i la nau ha quedat parcialment afectada sobretot pel fum, desconeixent-se les causes del sinistre.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Amenacen de mort a unes participants d'una xerrada sobre violència masclista en Alacant" "Arriben 6 persones en una pastera a una cala de Benitatxell"