Un grup de jóvens agredixen a una veïna per denunciar el seu botelló en Dénia

També han causat danys materials en la casa de la víctima
Estaven fent botelló en un barri | Unsplash | Michael Discenza

Un grup de jóvens han espentat, increpat i causat danys materials a la porta i finestra de la casa d'una veïna de la localitat de Dénia, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), que acabava de denunciar que estaven fent botelló.

Fonts de la Policia Nacional han informat a Efe que pels fets ja s'ha detingut a un xic de 18 anys per un presumpte delicte de danys i que seguix la investigació per a procedir a més arrestos, en un cas que porta un jutjat de la localitat.

Tot ha començat quan el detingut i diferents amics es trobaven de botelló en un barri residencial de Dénia i una veïna va avisar a la policia local per a donar fi a eixar activitat, ja que està prohibit beure en el carrer i també la congregació de tantes persones en espais públics per l'actual crisi sanitària del Covid-19.

Van arribar a agredir a la veïna

Una volta que els agents els van confiscar les botelles i se'n van anar del lloc després d'en principi donar fi a l'episodi, quatre jóvens es van quedar allí i van recriminar a la veïna que havia avisat a la policia, a la que van arribar a agredir.

La víctima, que estava amb el seu fill. qui va tornar a cridar a la Policia, va haver de suportar com este grup continuava  amb les seues amenaces i crits, en augment fins al punt que van propinar puntades i punyades a la porta i finestra de sa casa, situada en un baix.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta agredir amb una navalla al conductor d'un autobús en Alacant" "Conduïx a 117 km/h pel centre de València"