Un grup de neofeixistes ataca la seu del major sindicat de treball italiana

Durant la manifestació els agents antidisturbis han detingut a quatre persones pels intents d'atac a les seus del govern italià.

La seu de la Confederació del Treball a Roma ha estat assaltada aquest dissabte per un grup de neofeixistes italians. L'atac s'ha produït en el transcurs d'una manifestació contra el passaport Covid i els atacants portaven petards i bombes de fum.

Durant la manifestació, que comptava amb unes 10.000 persones, s'han produït diversos incidents i s'han vist en perill diverses institucions del govern italià. El primer ministre, Mario Draghi ha qualificat de «inacceptable» l'actitud violenta d'aquest grup.

L'organització sindical que ha vist afectada la seua seu ha reclamat que aquestes organitzacions neofeixistes haurien de ser dissoltes, d'acord amb el que recita la carta magna italiana.

Draghi s'ha posat en contacte amb Maurizio Landini, el secretari del sindicat, per a oferir-li tot el seu suport i repudiar aquest tipus d'actes i actituds.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un incendi en un taller de calçat a Catral calcina la nau industrial i col·lapsa la seu" "La Policia Nacional deté a tres homes després d'atropellar a diversos ciclistes"