Un guàrdia civil en pràctiques i fora de servici salva d'un incendi a una família en Torrevieja

El xic va vore les flames per la finestra del pati de llums
Imatge de la casa afectada per l'incendi | Guàrdia Civil

Un agent de la Guàrdia Civil en pràctiques i fora de servici ha salvat a una família d'un incendi originat en sa casa de Torrevieja, en el Baix Segura (Alacant). L'agent és veí de la família i va vore el foc per la finestra del pati de l'edifici, que li va dur a anar corrent a vore si passava alguna cosa.

L'institut armat ha explicat, este dijous, que els fets es van produir fa un mes i que l'agent és veí de la família que es va vore afectada per les flames.

L'agent va traure el cap al pati en vore la resplendor i va observar que les flamerades provenien de la casa de damunt, a més de què queien cendres i restes de fusta incandescents.

D'esta manera, el xic va pujar a la casa afectada i va cridar en diferents ocasions. Com que no obtenia cap resposta i davant l'imminent perill, va decidir tirar la porta i es va trobar a quatre persones —una mare i els seus tres fills menors—, dormint en les seues habitacions sense ser conscients de l'incendi.

El guàrdia civil va acompanyar als quatre membres de la família fora de la casa i va avisar als altres veïns. De seguida, es va procedir al desallotjament de l'edifici i es va alertar al 112 que va mobilitzar diferents dotacions de bombers.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit greu en ser atropellat en València" "Una xiqueta de 17 mesos mor en cremar-se una casa en Extremadura"