La Guàrdia Civil rescata a un gos atrapat en una bassa en Crevillent

L'animal estava molt nerviós perquè no podia eixir
El gos estava molt nerviós perquè no podia eixir | Guàrdia Civil

Este dijous, la Guàrdia Civil de Crevillent, en el Baix Vinalopó (Alacant), ha rebut un avís telefònic per a que es dirigiren fins a les proximitats del cementeri d'esta localitat, a on se li havia escapat el gos, de raça mestissa i grandària mitjana, mentres passejava amb ell i que havia caigut a una bassa de reg particular, d'uns 10 metres de profunditat. Afortunadament, estava buida.

La persona que ha donat l'avís estava molt angoixada perquè la seua mascota havia intentat eixir de la bassa en repetides ocasions, sense poder conseguir-ho, ja que s'esvarava amb les parets de l'embassament i es tornava a caure.

Els agents en servici de seguretat ciutadana de la Guàrdia Civil de Crevillent s'han desplaçat fins al lloc indicat. En arribar, han comprovat que es tractava d'un embassament, barrat en tot el seu perímetre, a on el gos hauria accedit per un buit en este clos.

Un dels agents ha baixat a la base de la bassa, lligat a un extrem d'una corda mentres el seu company la subjectava amb força l'altre extrem.

L'agent li ha donat aigua al gos, que es trobava molt nerviós, ja que la temperatura dins de la bassa era considerablement alta, com a conseqüència de la calor acumulada pel plàstic del mateix embassament. D'esta manera, ha conseguit guanyar-se la seua confiança i poder agarrar-lo i pujar amb ell els 10 metres de paret de l'embassament.

Este fet està tenint una gran repercussió en les xarxes socials, ja que ha sigut difós pel mateix propietari del gos, en agraïment a la ràpida i efectiva labor prestada per la Guàrdia Civil.

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Un camió atrapat en una localitat valenciana provoca desperfectes" "Localizat l'autor de l'incendi de Monòver"