La Guàrdia Civil del territori valencià col·labora en la detenció d'un xic per tindre fotos sexuals de menors

El detingut va contactar amb 311 menors, d'entre 7 i 13 anys, conseguint imàtgens de caràcter sexual de 96 d'elles
El detingut va contactar amb 311 menors, d'entre 7 i 13 anys | Pixabay

La Guàrdia Civil, en el marc de l'operació Sevil, ha detingut en Huelva a un xic que tenia en el seu mòbil 2.484 fotografies de caràcter sexual de xiquetes contactades per una xarxa social. Al detingut se li imputen 96 delictes d'abusos sexuals i corrupció de menors. 

El detingut, de 28 anys, va contactar amb 311 menors, d'entre 7 i 13 anys, conseguint imàtgens de caràcter sexual de 96 d'elles, residents en diferents províncies. La investigació, duta a terme des de Màlaga, es va iniciar després de la denúncia interposada per la mare d'una menor de 9 anys a la que havien sol·licitat fotografies d'índole sexual a través d'una xarxa social.

Major d'edat i amb casa en la província de Huelva, el detingut es feia passar per menor edat i contactava amb les xiquetes a través de falsos perfils. Una volta es posava en contacte amb les menors, les enganyava i amenaçava amb donar-li de baixa en els seus perfils, inventant que coneixia a famoses d'eixa xarxa social i les posarien en contacte amb elles. També feia amistat per a posteriorment coaccionar-les i que li enviaren fotos amb diferents pràctiques sexuals explícites.

En esta operació han participat agents pertanyents a la Companyia de la Guàrdia Civil de  Màlaga amb el suport de les Comandàncies de la Guàrdia Civil de Huelva, Sevilla, Girona, Castelló, València, Valladolid, Barcelona, Alacant, Bilbao, Madrid, Tarragona, Jaén, Guipúscoa, Lleida, Àlaba, Càceres i Tenerife.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos menors furten més de 100 coloms en localitats de l'Horta Nord" "Provoca incendis forestals en una zona protegida en localitats de la Marina Alta"