Gustavo González podria abandonar ‘Sálvame’ i revoluciona Telecinco

El periodista està molt cansat i a punt de prendre una decisió definitiva
Gustavo González no està passant pel seu millor moment. | Cedida

Després de 30 anys de relació el col·laborador de Telecinco, Gustavo González, va a divorciar-se del seu actual parella, Toñi, i mare dels seus quatre fills. Ell va confessar: «Jo em sentia un obstacle per a la seua felicitat», en el plató de la cadena de Fuencarral. Malgrat açò, no es penedeix de la decisió.

A més, va explicar que la seua esposa aquesta «molt pitjor». Davant les preguntes de Jorge Javier, ell va assegurar que la resolució presa ha sigut per a «respectar-la». Al seu torn, va reconèixer en directe que: «He destrossat la vida de la meua dona». Durant el qüestionari al qual va ser sotmés, el paparazzi deixe entreveure quant que li ha afectat esta decisió.

D'esta manera, confirmava els rumors d'una relació extramatrimonial. En eixe moment és quan González va trencar a plorar en recordar una cançó de Joaquín Sabina que diu: «no hi ha història d'amor amb final feliç perquè si hi ha amor no hi ha final i si hi ha final no és feliç. Doncs així ha sigut».

Gustavo González podria abandonar 'Sálvame' després de tanta polèmica amb el seu divorci. | Telecinco

 

Estaria disposat a abandonar ‘Sálvame’ per a allunyar-se de la polèmica del seu divorci

Per açò mateix, després de confirmar-se la seua separació i la seua història amb María Lapiedra, Gustavo podria ser a punt de prendre una decisió que afectaria de forma directa a la plantilla de Telecinco. Segons Kiko Hernández, el seu company ja no pot més, vol parar tota esta polèmica d'una vegada per sempre i estaria disposat a abandonar ‘Sálvame’ si fóra necessari.

Este fet s'està convertint en tot un 'culebrón' en Telecinco i mentre la cadena espera una decisió definitiva per part de Gustavo, fins al moment aprofita la seua gran tirada mediàtica, ja que este passat dimarts va tornar a posar terra pel mig amb la competència aconseguint unes bones dades d'audiència.

Cal destacar que si abandona definitivament el programa, el col·laborador de Telecinco es quedarà a punt de complir el seu sisè any com tertuliano enSálvame’. Realment tota una proesa tenint en compte que durant els últims mesos els tertulianos de Mediaset no duren massa en els seus llocs a causa de la gran crisi en la qual està immersa la cadena televisiva. Una crisi que ja ha amenaçat a grans estels mediàtics del grup com Ana Rosa Quintana, Jorge Javier Vázquez o Belén Esteban.

Imatge de Gustavo, a la dreta, al costat dels seus companys de 'Sálvame'. | Cedida

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Llista: Els 6 millors cereals per desdejunar que pots comprar al súper" "TRAGÈDIA: L'horror de 2 xiquets d'1 i 2 anys, testimonis del brutal assassinat de la seua mare de 21"