H&M llança una col·lecció de 25 perfums ‘low-cost’

H&M aposta per tres gammes de fragàncies pensades per a cada tipus de dona, ‘The Singles’, ‘The Reveries’ i ‘The essences’, disponibles el 16 d'agost
Una de las tendes de la firma sueca H&M | Cedida

 

Apostant per ampliar cada vegada més la seua gamma de productes de bellesa i perfumeria, H&M ha decidit llançar una nova col·lecció de fragàncies que prometen ser tot un èxit de vendes. Zara i els seus coneguts perfums poden tremolar davant la nova aposta de la firma sueca perquè està disposada a arrasar al mercat amb els seus 25 olors a preus ‘low-cost’.

H&M ha decidit llançar un total de 25 fragàncies amb uns preus que oscil·len entre els 4,99 euros i els 24,99 euros que representen cada tipus de dona. És per això que pensant especialment en cadascuna de les seues clientes, la firma ha volgut crear tres gammes diferents, ‘The Singles’, ‘The Reveries’ i ‘The essences’.

25 fragàncies d'H&M per menys de 25 euros

Segons explica la revista ‘Elle’, els nous perfums de la signatura ‘low-cost’ s'han creat en col·laboració amb la casa Givaudan. A més s'ha comptat amb els perfumistes Olivier Pescheux, de gran fama mundial, i NisrineGrillié, una jove estrella emergent en el sector.

  

«Ens enfoquem molt en ingredients d'alta qualitat, des de les fragàncies de notes úniques fins a les mescles contemporànies i els perfums més matisats que realment ressalten l'ingredient clau», ha dit Pescheux sobre la nova col·lecció de perfums d'H&M, que estarà disponible en tendes i a la pàgina web a partir del 16 d'agost, segons el mitjà citat.

Una col·lecció «molt personal, divertida i emocionant»

D'esta manera, s'ha treballat individualment en fins a 25 diferents fragàncies dividides en tres col·leccions per aconseguir olors únics i pensats per a cada dona. «Els nostres clients podran jugar amb totes elles fins a trobar una aroma que els agrade i amb el qual se senten identificats. És com construir un estil personal, que és sempre un viatge divertit i emocionant».

'The singles' una de les col·leccions de fragàncies d'H&M | Imatge de: H&M.

 

‘The Singles’

‘The Singles’ és la col·lecció de fragàncies d'H&M que compta amb un total de 10 aromes molt característiques i on s'ha buscat aconseguir una sola nota olfactòria. En estos perfums de ‘The Singles’ trobem la de xocolate, la de vainilla o la de yuzu.

'The Reveries' una de les col·leccions de fragàncies d' H&M | Imatge de: H&M.

 

‘The Reveries’

Les 10 fragàncies de la col·lecció ‘The Reveries’estan pensades per a aquelles persones que busquen recordar determinats moments de la seua vida, ja que són aromes que transmeten determinats sentiments.

'The Essences' una de les col·leccions de fragàncies d'H&M | Imatge de: H&M.

 

‘The essences’

Cinc són les aromes que conformen la col·lecció ‘The essences’ d'H&M, que es caracteritzen per ser fragàncies molt diferents i més complexes. Es tracta d'uns perfums elaborats amb rosa, «pachuli» o sàndal.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"MOLT FORT: La polèmica decisió de Telecinco que ha canviat els plans de María Patiño" "ATENCIÓ: Bones notícies sobre l’atur a la Comunitat Valenciana"