Un home amenaça als clients d'un bar, entre ells xiquets, amb un ganivet en Sueca

Centre de Sueca | Maps

 

Agents de la Policia Local de Sueca, en la comarca de la Ribera Baixa (València), han detingut a un home per presumptament amenaçar amb un ganivet a les persones que es trobaven en un bar cèntric del municipi, entre elles xiquets.

Els fets van ocórrer al voltant de les 21.30 hores d'este diumenge, quan la Policia Local de Sueca va rebre un avís dels clients de l'establiment.

Pel que pareix, un home estava amenaçant amb un ganivet a les persones que es trobaven en el bar, havia produït destrosses en el local i fins i tot va intentar agredir a una persona que li havia criticat per la seua actitud, segons ha informat des de l'Ajuntament de la localitat.

Una patrulla es va desplaçar fins al lloc, va localitzar al sospitós i va intentar persuadir-lo per a que entregara el ganivet. L'home tenia símptomes d'haver consumit alcohol i els agents no aconseguien que es calmara, per això, davant la seua actitud amenaçadora, van procedir a la seua immobilització.

Pel que pareix, el sospitós es va acostar massa a un dels agents amb actitud amenaçadora, traspassant la distància de seguretat, i la policia es «va vore obligada a utilitzar la pistola tàsser a fi de protegir la seua integritat i la de totes les persones del bar», segons ha explicat l'edil de Seguretat Ciutadana, Carlos Ramírez.

Finalment, l'home va ser detingut i ha passat a disposició judicial.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor ofegada en la platja de Torre la Sal en Cabanes" "Pega a la seua dona amb un fuet perquè ella no li deixa vore el mòbil en Ibi"